Protejăm natura şi mediul înconjurător!

Distracție la înălțime pentru toată familia!


Parcul de aventură de la Băile Bálványos este alcătuit dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloane (scări, poduri, tuneluri construite din lemn și corzi) care se pot parcurge în condiții de maximă siguranță folosind echipamentul de alpinism realizat special pentru această formă de activitate.

Traseu în parcul de aventură


Parcul oferă distracție și o experiență de neuitat în aer liber pentru familii, grupuri de prieteni, copii sau colegi. De asemenea, este o locație excelentă pentru organizarea evenimentelor de team-building.

Parcul oferă experienţă de neuitat pentru mici şi mari


Traseele sunt de dificultate progresivă, astfel această activitate poate fi practicată de toată lumea, indiferent de sex sau vârstă. Un traseu mai special este cel de teambuilding, pentru grupuri. Acest traseu contribuie la formarea și întărirea spiritului de echipă și ajută întărirea încrederii reciproce prin faptul că membrii grupului se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor.

 

 

Cazare - Gastronomie - Agrement


În comuna Turia şi în staţiunea balneoclimaterică Bálványos există o reţea bine dezvoltată de hoteluri şi pensiuni. Dacă veniţi pe meleaugurile noastre o să aveţi din ce alege

Mai departe


Indiferent dacă doriţi să gustaţi celebrul kürtőskalács (colac secuiesc) sau un bulz autentic, aţi venit la locul potrivit!

Mai departe

Doriţi experienţe de neuitat? Parcul de aventură de la Grand Hotel Balvanyos este cel mai potrivit loc, atât pentru copii cât şi pentru adulţi!
Mai departe